Tietoja kaksivaiheisesta tarkistuksesta

Tärkeää: Kaksivaiheinen tarkistus ei ole välttämättä saatavilla alueellasi. Lisätietoja löydät My Kasperskyn ohjeesta.

Kaksivaiheinen tarkistus estää luvattoman kirjautumisen My Kaspersky -tilille myös silloin, kun salasana on murtautujan tiedossa. Saat henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ainutlaatuisen turvakoodin yhdellä seuraavista tavoista:

Voit ottaa kaksivaiheisen tarkistuksen käyttöön My Kasperskyssa. Jos puhelinnumerosi vaihtuu, voit päivittää sen My Kasperskyssa. Jos olet jo kirjautunut tilillesi laitteella, menettely ei muutu. Tarkempia tietoja on My Kasperskyn ohjeessa.

Huomaa: Turvakoodi on voimassa vain vähän aikaa. Jos koodi ehtii vanhentua, pyydä toista koodia.

Jos et ole saanut turvakoodia sisältävää tekstiviestiä